SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: koronavírus-tesztet végeztek Liu Shaolin Sándoron!

Az olimpiai bajnok őszintén beszélt arról, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban, és mi történt vele az elmúlt időszakban.
  • Szerző: ripost

Liu Shaolin Sándorral folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál! Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó a hétfő esti élő videójában elárulta, hogyan telnek a napjai, valamint vallott arról is, hogy a napokban elvégezték rajta a koronavírus-tesztet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erre azért volt szükség, hogy Sándor visszamehessen edzeni, hiszen bár az olimpia elmarad, neki így is sok a dolga.

„Mindenkinek kellett egy koronavírus-tesztet csinálnia, szerdán megyek a másodikra. Nem tudom, hogy az első negatív lett-e, de szerintem igen, mert nem szóltak vissza, hogy pozitív lett volna. Az első teszt úgy zajlott, hogy egy kórházban vettek az orromból és a torkomból mintát, ezeket küldték be a laborba, illetve vért is vettek tőlem. Nagyon fura, mert nyolc órával előtte sem enni, sem fogat mosni nem szabad” – árulta el a fiatal sportoló, aki telefonon tartja a kapcsolatot a családjával.

A barátnőjével él, együtt töltik a napjaikat, ráadásul nemrégiben magukhoz vettek egy kölyök tacskót, így izgalmasan telik számukra a több, mint egy hónapja tartó, önkéntes karantén. Sanyi emellett rendszeres szobabiciklizéssel tartja karban magát, mert nem szeretne veszíteni a formájából.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?