SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: megmutatta a kisfiát a magyar énekesnő – Videó

Sena Dagadu kisfia tavaly októberben született meg, a fesztivál keretein belül a kisfiút is megcsodálhatták a rajongók.
  • Szerző: ripost

Családias hangulatú videóval folytatódott a #maradjotthonchallenge. A Maradj Otthon! fesztivál különkiadása minden este hét órakor kezdődik, ám ezúttal kivételesen öt órakor jelentkezett be Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook/Maradj Otthon! fesztivál

Sena megmutatta az élő videóban tavaly októberben született kisfiát, Élő Farkas Dela Kwame-t, akiért legalább annyira rajongtak a nézők, mint az énekesnőért.

Fotó: Facebook/Irie Maffia

Sena azt is elárulta, hogy az önkéntes karantént a legújabb Irie Maffia lemez készítésére fordítják, hiszen sok más előadóhoz hasonlóan az ő koncertjeiket is lemondták. A fesztiválokkal idén nem számolnak, mert Sena úgy érzi, idén nem lesz lehetőség több ezer fős bulik megtartására a veszélyhelyzet miatt.

„Kicsit ijesztő belegondolni abba, hogy nem lesznek koncertek, nem találkozhatok veletek és nem cserélhetjük az energiáinkat, de most otthon kell maradni, és ki kell bírni ezt a szituációt. Ha majd újra lesznek koncertek, készüljetek fel, mert olyan energiarobbanás lesz, hogy besírtok!” – fogalmazott az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy a felszabaduló idejében miként csinosítja az otthonát és a kertjét, illetve az érzéseiről is vallott.

„Mindjárt egy éve lesz, hogy nem koncerteztük, nagyon várom, hogy újra összejöjjön az Irie Maffia család!” – mondta el Sena.

Az énekesnő a rajongók kérésére énekelt is egy kicsit, amit örömmel fogadtak a nézők.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-től április 5-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?