SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek Ördög Nóra mindennapjai

Ezúttal a népszerű műsorvezető válaszolt a rajongók kérdéseire. Azt is elárulta, mi a legnehezebb számára a karanténban.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nórával folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál kihívássorozata, a #maradjotthonchallenge. A népszerű műsorvezető egy órán keresztül válaszolt a rajongók kérdésére. Többek között elmesélte, hogyan telnek a mindennapjai, és azt is, hogy mi okozta eddig a legnagyobb nehézséget számára a karanténban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Nóra a családjával, és állandó segítségükkel, Gizussal Balatonakarattyán vészeli át a koronavírus-járványt. Nánásiék az otthoni teendők mellett leginkább a kisboltjuk felújításával vannak elfoglalva, és természetesen gyermekeikkel, Micivel és Vencivel. Akad elég dolguk, ugyanis kislányuk most járja az első osztályt, és az online oktatásra nehezen sikerült átállniuk.

„Nagyon ráfeszültem az online oktatásra az első hetekben, mert nagyon jól akartam csinálni. Ebből adódóan az első héten elég sok összetűzésünk volt Micivel. Az iskola előtt le a kalappal, pillanatok alatt átálltak az otthoni tanulásra, és rengeteg online tanagyagot kaptunk. Micinek viszont az a nehéz, hogy nem érti, miért kell tanulnia, miközben nem jár iskolába, az óvodás testvére pedig játszat” – mesélte Nóra, aki azóta visszavett a szigorból, és próbál minél nyugodtabban hozzáállni az új helyzethez. Bevallása szerint pedig Mici is egyre jobban élvezi az online órákat.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?