SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek Majka napjai a házi karanténban – videó

A rapper a saját otthonából jelentkezett, és hétfői élő videójával egy kihívássorozatot indított. Ezentúl minden este egy ismert ember beszél arról, mivel tölti a napjait a nehéz időkben.
  • Szerző: ripost

Majka nyitotta meg hétfő este a #maradjotthonchallenge-t, aminek célja az, hogy azok, akik tehetik, maradjanak otthon, megakadályozva ezzel a koronavírus gyors terjedését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper hétfő este hét órakor jelentkezett be a Facebook-oldaláról, a közel egyórás élő beszélgetés alatt pedig elmondta a nézőknek, hogyan telik náluk az önkéntes karantén.

Majka, a menyasszonya és a két gyermekük teljes mértékben berendezkedtek az otthoni létre, rengeteget sportolnak, tanulnak és játszanak együtt. A híresség kiemelte, mennyire fontos az, hogy mindenki csak akkor hagyja el az otthonát, ha az elengedhetetlenül szükséges, hiszen minél többen figyelnek erre, annál hamarabb folytatódhat a megszokott élet.

Elárulta, több elkészült dala is van már, ám ő nem szeretné kihasználni a koronavírus-járvány okozta helyzetet arra, hogy saját magát népszerűsítse, ezért a közönség akkor hallhatja az új számokat, amikor véget ér a járvány.

„Aki teheti, maradjon otthon, amíg csak lehet, és ami a legfontosabb, hogy bízni kell azokban az emberekben, akik döntéseket hoznak. Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, senkinek nem érdeke az, hogy ne állítsuk meg ezt a járványt és a legrosszabb történjen. Minden azért történik, hogy minél kevesebb baj legyen a világon!” – jelentette ki Majka.

A rapper egy jó barátját és zenésztársát, Király Viktort hívta ki, így a népszerű énekes lesz az, aki kedd este hét órakor beszámol az otthonmaradási szokásairól, és arról, hogyan éli meg ezt a helyzetet a várandós feleségével, Anitával.

Az élő bejelentkezéseket az adott híresség Facebook-oldala mellett a Maradj otthon! Fesztivál Facebook-oldalán is követheti bárki.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?