SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: így telnek Liu Shaoang napjai az önkéntes karanténban

Az olimpiai- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó egy órán át válaszolt a rajongói kérdésekre.
  • Szerző: ripost

Liu Shaoanggal jelentkezett a Maradj Otthon! fesztivál rendszeres programja, a #maradjotthonchallenge. A gyorskorcsolyázó egy órán keresztül válaszolt a rajongók kérdéseire, és megmutatta apró tengerimalacát, Guccit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shaoang rendszeresen sportol otthon is, főleg a gerincét próbálja erősíteni, miután korábbi gerincproblémái miatt erre nagy szükség van. Az önkéntes karantént a barátnőjével tölti, akivel már jó ideje együtt élnek.

A sportoló megköszönte rajongóinak a rengeteg támogatást, és a sportbeli tapasztalatairól, gondolatairól is őszintén beszélt.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?