SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek a magyar zenész mindennapjai

A Random Trip dobosa, Delov Jávor videóban mesélte el, hogy éli meg ezt az időszakot.
  • Szerző: Ripost

Delov Jávorral folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál népszerű kezdeményezése, a #maradjotthonchallenge! A Random Trip dobosa rendhagyó módon csak egy fél órára jelentkezett be és válaszolt a rajongók kérdéseire, ugyanis 19:30-tól a Várkert Bazárban készült kisfilmjüket mutatták be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek ellenére természetesen válaszolt minden kérdésre, sőt beszámolt a mindennapjairól is. Jávor elárulta, nagyon ritkán mozdul ki a lakásából, általában vásárolni megy, vagy egy rövid sétára. Bár a bezártság a zenekar szempontjából nem túl jó, a dobos próbálja a pozitív oldalát nézni a helyzetnek, és előre tervez.

„A mentorommal átbeszéltem, miket szeretnék ebben az évben megvalósítani. Ezeket mind felírtam. Ilyen például a sportolás, aztán szeretnék kreatívabb lenni és a konyhában is fejlődni, többet szeretnék pihenni, és jó lenne a lakást is egy kicsit gatyába rázni” – árulta el Jávor.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-től határozatlan ideig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?