SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek a magyar énekesnő mindennapjai

Ezúttal az ifjú énekesnő, Nagy Bogi látta vendégül a Maradj Otthon! fesztivál nézőit az otthonában, és mesélt arról, hogyan éli meg ezt az időszakot, mivel telnek a napjai.
  • Szerző: BDF

Nagy Bogival folytatódott hétfőn este a Maradj Otthon! fesztivál izgalmas kihívása, a #maradjotthonchallenge!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Bogi elmondása szerint élvezi az otthonlétet, home office-ban tanul, ami szintén gördülékenyen megy neki.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a múlt héten ünnepelte 18. születésnapját. Nem is mozdult ki sehova, a négy fal között köszöntötték fel a szülei. Hozzátette, hogy álmában sem gondolta volna, hogy ilyen körülmények között tölti be a 18-at.

Bogi mint mindenhez, a jelenlegi helyzethez is próbál pozitívan állni. Bár egy picit zavarja, hogy felszaladt rá néhány kiló a karanténban.

„Kettő kilót híztam. Borzasztóan sokat eszek, a szüleim házi kosztját” – vallotta be Bogi, majd hozzátette: „Amikor elkezdődött a karantén, minden este edzettem, de most elhanyagolom” – magyarázta az énekesnő, aki esténként kijár sétálni a szüleivel, hogy a mindennapi mozgás ne maradjon el.

Bogi egyébként csodálatos hangjával is elkápráztatta a Maradj Otthon! fesztivál nézőit, a Holnap című dalát adta elő, amivel A Dal 2019-es évadában lépett színpadra.

 

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?