SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Harsányi Levente gyerekjátékkal tölti a napjait

A népszerű műsorvezető izgalmas beszélgetéssel dobta fel az önkéntes karanténban lévők estéjét.
  • Szerző: ripost

Fiatal srácoknak való játékkal tölti a napjait Harsányi Levente! A népszerű műsorvezető a Maradj Otthon! fesztivál keretein belül beszélt a rajongóknak arról, hogyan érzi magát a mindenkinek nehéz helyzetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Levente elárulta, hogy újabban szívesen játszik a tinédzserek között népszerű, Fifa nevű focista játékkal.

„Régebben Ganxsta Zoliékkal meccseztünk minden hétvégenként, mostanában pedig újra és újra bekapcsolom a játékot” – árulta el Levente, aki arról is beszélt, mennyire fontos otthon maradni, és betartani a biztonsági intézkedéseket.

„Sajnos a környéken most is látok sok embert, akik felelőtlenül sétálgatnak, de remélem, hogy mindenki észbe kap, és betartja az utasításokat. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, sérthetetlen.”

Levente szerint ez az időszak sokak életében változást hoz majd, mind párkapcsolati, mind pedig baráti szinten.

„Bennem csomó minden átértékelődött. Meg tudom különböztetni a hasznost a nem hasznostól. Most senki nem mondhatja azt, hogy nincs ideje felhívni egy barátját, szóval érdekes ez az időszak” – fogalmazott a műsorvezető.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?