SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: ezért nem megy idén szabadságra Rúzsa Magdi!

Az énekesnő csütörtök este jelentkezett be élő videóban, beszélgetett a rajongókkal, énekelt, valamint egy fontos ügyre is felhívta a figyelmet.
  • Szerző: ripost

Hatalmas bejelentést tett Rúzsa Magdi csütörtök este a Facebook-oldalán! A népszerű énekesnő a Maradj Otthon! fesztivál felkérésére jelentkezett be a közösségi oldalán élő videóban, aminek során nem csak az otthonmaradás fontosságára hívta fel a figyelmet, hanem énekelt és beszélgetett is a rajongóival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Magdi megígérte a követőinek, hogy ha a jelenlegi helyzet miatt el is kell halasztania a koncertjeit, nem hagyja őket szórakozás nélkül: ha kell, akkor egyáltalán nem is pihen az év hátralevő részében, hogy koncertezhessen.

„Ha abban az időszakban, amikor megindulnának a koncertek, még nem lehet majd fellépni, akkor a következőt fogom csinálni: idén sem én, sem a csapatom nem nyaralunk! Ez olyan csodálatos lenne! Én úgy fogok menni, mint akit puskából lőttek ki, és amikortól el lehet kezdeni koncertezni, megyek és végigénekelem az évet!” – jelentette ki az énekesnő.

Magdi az otthonmaradáson túl egy másik fontos ügy mellett is kiállt: április másodika az autizmus világnapja, ennek tiszteletére pedig kékbe öltözött. Ahogy ma a fővárosban is több objektum kékbe borul este, többek között a Papp László Sportaréna és a Szabadság szobor is.

Nézd meg a teljes videót itt:

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-től április 5-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal, zenével várják az otthon maradókat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?