SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Élő adásban jelentkezett be a magyar sztárénekes

Ezúttal Berkes Olivér válaszolt a rajongói kérdésekre a Maradj Otthon! fesztivál keretében. Így telnek a mindennapjai a magyar sztárénekesnek.
  • Szerző: BDF

Berkes Olivérrel folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál kihívássorozata, a #maradjotthonchallenge. A népszerű műsorvezető egy órán keresztül válaszolt a rajongók kérdésére csütörtökön este.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Olivér is önkéntes karanténba vonult a szerelmével, így csak kéthetente látogatja meg a szüleit. Egyébként naponta telefonon tartja velük a kapcsolatot, ahogyan a testvérével is. Sokat sétálnak a szabadban a szerelmével, és természetesen naponta leviszik a kutyáikat is. Este pedig sorozatokat néznek.

„Alapvetően jól bírom a bezártságot, de hiányzik a pezsgés, hogy találkozzak ismerősökkel„ - folytatta az énekes, aki rengeteget készült a tavaszi koncertjeire, szomorú, amiért a koronavírus-járvány miatt nem állhat színpadra. De bízik benne, hogy hamarosan újra találkozhat a közönségével.

Az énekes nem állt le a munkával, folyamatosan dolgozik a karanténban is. Tervei szerint néhány héten belül új videoklippel is előrukkol.

A nézők közül sokan kérték, hogy énekeljen, ezért néhány saját is dallal szórakoztatta a közönséget.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?