SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: a Hősök élőztek pénteken

A csütörtöki élő videóban a Wellhello tagjai a népszerű együttest hívták ki, így most ők beszéltek arról, hogyan telnek a napjaik.
  • Szerző: ripost

Főzéssel dobták fel élő videójukat a Hősök tagjai. Az együttes a Maradj Otthon! fesztivál kihívásának tett eleget: a fesztivál ideje alatt minden este egy ismert előadó vagy formáció jelentkezik be élőben a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hetet Majka indította, aki Király Viktort hívta ki. Az énekes DR BRS mellett döntött, aki a Wellhellot kérte fel, Fluor Tomiék pedig a Hősökkel tették ugyanezt, hogy szórakoztassák egy kicsit az otthonmaradókat.

„Az elmúlt két hétben többet voltam itthon, mint egész életemben összesen. Nyilván nekünk sem könnyű, hiszen lemondták a fellépéseinket, nem csinálhatjuk azt, amit szeretünk” – árulta el Eckü, aki zenésztársával, Menthával teremtett felhőtlen, lazulós péntek estét a nézőknek.

Az együttes új videoklipje, Olyan egyszerű címmel szintén pénteken debütált, és a visszajelzések szerint elnyerte a rajongók tetszését.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?