SHOWBIZ

Malek Andrea elárulta: így lehet egyedülálló szülőként új életet kezdeni

Malek Andrea Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt arról, hogy válás után egy anya vagy apa hogyan kezd új párkapcsolatba.
  • Szerző: ripost

A Jakupcsek plusz adásában beszélt arról Malek Andrea, hogyan lehet párkapcsolatot kezdeni a válás után, szülőként.

A színésznő szerint alapszabály, hogy az új szereplőként belépő partner ne apa vagy apapótlék szerepet kapjon, hiszen ezzel lehet leginkább összezavarni a gyerekeket. A kulcs inkább a humor, a türelem és a sok, baráti beszélgetés.

Malek Andrea elmondta, hogyan lehet szülőként új párkapcsolatba kezdeni

Malek Andrea elmondta, hogyan lehet szülőként új párkapcsolatba kezdeni
Fotó: Szabolcs László / Ripost

Jakupcsek Gabriella azt is megkérdezte Andreától, hogyan kezelne egy olyan helyzetet, amikor az új párja rendre akarja utasítani a gyerekeket.

„Mindenképpen meg kell hallgatni a társunkat, hogy mit mond a fiacskáimról vagy a lányaimról, és aztán mondom azt, hogy nem. A végső szót én mondom ki, hiszen az én gyermekemről van szó” - mondta el Jakupcsek Gabriellának Malek Andrea.

A műsorból az is kiderült, mi a véleménye a mozaikcsaládokról, illetve hogyan képzeli el a férfi-női szerepeket egy ilyen felállásban.

„Nekem mindenképpen, pláne ennyi éves fejjel a tradicionális felállás a jó, és én már tényleg próbálom befogni a számat. Nehéz volt, mert nem úgy nőttem föl, sokáig elszabadult bennem a sárkány. De mégiscsak az az ideális, ha az ember vár addig, amíg egy olyan partnerrel kerül össze, akivel egy életet le tud élni. És akkor nincsenek ezek a problémák.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?