SHOWBIZ

Kiborult Majka versenyzője: Elmondta, miért esett ki a Sztárban sztár leszek!-ből

Vincze Liza mindent megtett, de ahogy a Borsnak elmondta, a rosszindulattal nem tudta felvenni a versenyt.
  • Szerző: Angie

Vasárnap este jobbnál jobb produkciókkal robbant be a Sztárban sztár leszek!, ám az este végén valakinek távoznia kellett a versenyből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Elsőként amúgy is szörnyű érzés kiesni egy versenyből, de Vincze Liza különösen csalódott volt. Igaz, legbelül talán számított is erre, hiszen már a versenybe jutása is nagy port kavart. Majka csapatába került, aki a válogatón felvállalta, a lány apukája régi jó barátja, összejárnak, jól ismerik egymást.

Így utólag talán ezt rosszul tette, mert ezután indult el a lavina, ami talán Liza vesztét okozta vasárnap este. A nézők egy része szerint, Majkának eleve nem Lizát kellett volna eljuttatnia az élő adásig, és mivel a kommentek között több helyen is feltűnt az információ, miszerint Liza édesapja (Vincze Gábor focista testvére) Majka jó barátja, így a protekció vádja is erősen ráégett a lányra, ahogy Majkára is.

Bárhogy is, Majka erős kezű mesterként, Liza előadása után egyáltalán nem volt elfogult: elmondta, hogy a lánynak nem sikerült belelazulnia a feladatba így nem jelenet meg a színpadon a világhírű szexi díva, Jennifer Lopez. A műsor végi szavazáson pedig kiderült, a közönség tetszését egyáltalán nem nyerte el a produkció. De vajon Liza előadását, vagy inkább a róla keringő pletykákat értékelték inkább? A versenyző szerint, az utóbbi történt. Adás után kirobbant belőle a csalódottság!

20211003 Sztárban sztár leszek 2021 fotó: Szabolcs László

„Nagyon csalódott vagyok! A középdöntő óta rengeteg negatívumot kaptam az emberektől és sajnos nem tudtam annyira jó produkciót hozni, hogy ezzel még őket is lenyűgözzem. Megmaradt a véleményük! Ahhoz, hogy továbbjussak, el kellett volna kápráztatni mindenkit” – kezdte Liza, aki szerint, ha valóban protekció útján került volna a műsorba, tovább maradhatott volna versenyben.


„A rosszindulatot a családom miatt kaptam, azért, mert sokan úgy vélték, a szereplésem protekciónak volt köszönhető, de ha az lett volna, akkor most is simán továbbjutottam volna. Nagyon igazságtalannak érzem a nézők döntését. Én próbáltam bizonyítani, próbáltam magamból kihozni a maximumot – fejezte be csalódottan a lány, aki a jövőben is szeretne énekléssel foglalkozni, nem adja fel az álmait.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?