SHOWBIZ

Magyar sláger készült a Despacitoból - ezt a dalt hallanod kell!

Megérkezett a nyár slágere magyarul! Õrületes dal született a Despacito mintájára.

Végre értelmet nyert a Despacito! - jelentette be az örömhírt a Korona Rádió, ahol szerdán tartottak egy fergeteges dalpremiert. Történt ugyanis, hogy az ország vadállatbefogója, Both Zoltán egyik este a Szelidi-tó partján kitalálta Kerozin Axellel: a kedvenc pihenőhelyének neve pontosan passzol a csapból is folyó sláger ismert refrénjére.

"Nem volt kérdés, hogy Kerozin Axel barátom, Szolnoki Peti és Rokker Zsolti készíti el a Despacitó magyar változatát Sze-li-di-to címmel, tulajdonképpen így négyen hozzuk össze a dalt. A tó iránti szeretetünk köt össze bennünket és ezt az új magyar slágert is"

- mesélte a %%-nak Both Zoltán.

A Szelidi-tó dalt szerző Axelt a vadállatbefogó kísérte el a szerdai dalpremierre, ahol rögtön elárulták: kezdődik a klipforgatás, amiben valószínűleg hüllők is szerepelnek majd. Rokker Zsolti humorista munkái mellett szakított időt a videómegosztókon is megjelent slágerre, Szolnoki Péter pedig, ha lehet, még elfoglaltabb, mégis részt vett a mókás zenei projektben.

Idén a Bon-Bon koncertek mellett a Rapülőkkel is turnézok. Elkészült a 15. Bon-Bon lemez is, ami szeptemberben jelenik meg, de Zoli ilyen felkéréseire sohasem tudok nemet mondani, pláne, ha a kedvenc tavunkról van szó

- mondta a %%-nak Szolnoki Péter.


Éljen a Sze-li-di-to!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?