SHOWBIZ

Magára hagyták a rajongói Gáspár Lacit

Sokak meglepetésére Gáspár Laci nem jutott be A Dal döntőjébe. Pedig néhány hónapja még az ország legkedveltebb énekese volt. Igaz, mások bőrébe bújva.
  • Szerző: The_M

A tavalyi év egyik legnagyobb nyertese egyértelműen Gáspár Laci volt. Hiszen a Sztárban sztár fordulóiban szó szerint lehengerelte a nézőket, és bátran kijelenthetjük, hogy addigi karrierje csúcsára ért. Túlzás nélkül az egész ország kedvenc énekese lett.

November vége óta viszont már sok víz lefolyt a Dunán, és az elsöprő sikere a múlté. Legalábbis már nincs mögötte akkora rajongóbázis, mint tavaly.

Mindezt A Dal 2016-os versenye bizonyítja. Előzetesen mindenki Eurovízió-esélyesként emlegette, hiszen nemcsak rendkívül tehetséges, de tömegek imádják. Aztán mégsem sikerült bejutnia a nagy döntőbe. Pedig nem mondhatni, hogy a dala nem lett volna jó - sőt jobb néhány finalistáénál -, vagy hogy nem adott bele mindent a színpadon. Mégis egyszerűen nem varázsolt akkorát, amitől mind a zsűri tagjai, mind a tévék előtt ülők elájultak volna.

Ennek okait több mindenben is keresgethetjük, de valószínűleg azért pártoltak el mellőle, mert sokan úgy érezhették, hogy Gáspár Lacinak lenni nem akkora teljesítmény, mint Michael Jacksonnak vagy Whitney Houstonnak... Márpedig mások bőrében mindig hibátlanul teljesített, és ezzel saját magának rakta túl magasra a lécet a későbbiekre. Hiszen aki képes a legnagyobb világsztárok dalait új szintre emelni, annak elég nehéz egy saját produkcióval felülmúlnia a korábbi teljesítményét.

A rajongók elpártolása láthatóan Lacinak sem esett jól, hiszen elég sietősen távozott a színpadról A Dal szombati fordulójában az értékelést követően. Valamint a Facebookon sem köszönte meg az emberek támogatását a műsor után. Holott ezt a kiesők is mind megtették eddig.

És ezeket olvastad már?