SHOWBIZ

Magánéleti problémájáról vallott a Sztárban Sztár kiesője

Kefir mindent megtett a siker érdekében, de szerinte a győzelem a népszerûségen múlik, nem a produkción.
  • Szerző: Ripost

Magánéleti tragédia is közrejátszhatott abban, hogy Kefir lett a TV2 Sztárban Sztár második adásának kiesője. A szuperprodukció legutóbbi adása is felhőtlen szórakozást kínált a nézőknek, akik elképesztő átváltozások szemtanúi lehettek. A versenyből a Kozsót alakító Kefirnek kellett távoznia, kiesése után a %%-nak nyilatkozott arról, hogyan élte meg a vereséget.

"Hazugság lenne azt mondanom, hogy jól érzem magam. Ez egy játék, el kell fogadni a döntést."

Kefir elmondta, a produkciót pontosan úgy értékelte, ahogy a zsűri is pontozta a teljesítményét.

Ez így korrekt. Szerintem nem a zsűri értékelése, hanem a közönség szimpátiája alapján maradsz bent a műsorban.

Úgy érzem, kihoztam a maximumot magamból, tanultam a kritikákból. Egy következő ilyen jellegű műsorban majd talán másképp értékelnek."

Az általa megformált Kozso nem csak kollégája, de jó barátja is az énekesnek, rengeteget segített neki abban, hogy Kefir elleshesse azokat az ismertetőjegyeket, amelyeknek segítségével hiteles megformálója lehet. Ez Kozso szerint tökéletesen sikerült.

Az énekes ráadásul magánéleti problémával is meg kellett, hogy küzdjön: éppen a műsor indulásakor érte baleset az édesanyját, aki bár már szerencsére gyógyul, még mindig kórházban van.

Õt is látogattam és látogatom is, ez nyilvánvalóan a gyakorlás rovására ment.

Kefir nem tagadja, szívesen alakított volna nőt, ezt a megmérettetést nagyon várta, és sajnálja, hogy nincs rá lehetősége. Az adás után első dolga az volt, hogy hazamenjen és kipihenje magát, hiszen egyéb teendői miatt gyakorlatilag alig aludt az elmúlt hetekben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?