SHOWBIZ

Óriási meglepetés: jó hírt osztott meg a közönséggel Mága Zoltán

A Liszt Ferenc-díjjal elismert hegedűművész által indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozat szeptember 12-től tovább folytatódik magyarországi állomásokon.
  • Szerző: ripost

Folytatódik a Kárpát-medence legnagyobb jótékonysági koncertsorozata!

Mága Zoltán örömmel jelentette be a Facebook-oldalán, hogy a 100 templomi jótékonysági koncertsorozat szeptember 12-től magyarországi helyszíneken folytatódik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Bátor összefogásra és cselekedetre van szükség ma is, mert a siker kulcsa az egységben, az összefogásban, egymás kölcsönös megsegítésében van” – nyilatkozta Mága Zoltán, Budapest díszpolgára, aki a 2019. augusztus 23-i hatalmas sikerű Szent István téri díszelőadást követően ezen a héten újra koncertkörútra indul.

A világhírű hegedűművész másodszor útjára indított ökumenikus jótékonysági missziója keretében hátrányos helyzetben élőknek, nagycsaládosoknak, beteg gyermekeknek, kórházaknak, tehetséges fiataloknak, iskoláknak nyújt segítséget és templomok felújítását is segíteni kívánja.

Az első száz templomi koncerttel és az eddigi állomásokkal több százmillió forint értékben segítettek már bajba jutott embereknek.

A karitatív koncertsorozat ezévi díszelőadásán a Szent István- bazilika előtti teret közel tízezer ember töltötte meg.

Mága Zoltán és kiváló művésztársai ismét bebizonyították, hogy milyen ereje van az összefogásnak, amire most nagyobb szükség van, mint bármikor.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelt támogatásával megvalósuló 100 templomi jótékonysági koncertsorozat ismét 100 magyarországi és határon túli településen zajlik. Az elkövetkezendő időszakban többek között Mádon, Tokajon, Etyeken, Üllőn, Cegléden és Baján vehetnek részt a látogatók a hangversenyeken.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?