SHOWBIZ

Mádai Vivient élő adásban utasították vissza: talán nem venném le a gatyát

A Mokka csinos műsorvezetője konkrétan megfogalmazta a kérését, ám a színész ebben nem volt partner.
  • Szerző: Doris

Különös jelenet játszódott le kedd reggel a Mokka stúdiójában!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Élő adásban utsították el Mádai Vivient

Mádai Vivien
Fotó: Ripost

Mádai Vivien és Pachmann Péter a Doktor Balaton színészeivel, Bakonyi Csilla, Gazsó György és Hajdu Tiborral beszélgetett. A sorozat pálinkafőző famíliáját megformáló színészek nem csak a közös munkáról, és karaktereikről meséltek, hanem abba is beavatták a nézőket, hogyan alakul a történet a héten évadzáró epizódjához érkező sorozatban.

A várható események mesélése közben pedig kiderült például az is, mit szóltak a színész kollégák Gazsó György lábaihoz, akinek szerepe szerint egy szoknyában rohangáló őrületet kellett alakítania, mindent bevetve annak érdekében, hogy gyámság alá vetethessék az általa megformált Lajost, és megúszhassák a felhalmozott családi adósság kifizetését.

A beszélgetés során Mádai Vivien kijelentette, hogy szívesen megnézné Gazsó lábait, de a színész finoman elhárította a közeledést.

„Talán nem venném le a gatyát” – mondta.

A sorozat emellett is tartogat még bőven izgalmakat a héten. András vajon képes lesz a tudomására jutott hírt elmondani Laci bácsinak, miszerint mégsem lehet ő az édesapja? Zsóka meddig jut az Elemér elleni harcban? Hogyan birkózik meg Lajos a rászabott feladattal, sikerült átvernie a falu népét? Egyre gyakoribb rosszulléteit követően javul Laci bácsi egészsége vagy épp ellenkezőleg, rosszabbodik az állapota? És egy régi páros is újra egymásra talál… Vajon kik lehetnek ők?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?