SHOWBIZ

Ma este visszatér a Szomszédok a tévébe

A Life TV képernyőjére tér vissza december 31-én hazánk egyik legkedveltebb sorozata, a Szomszédok!
  • Szerző: BDF

Exkluzív szilveszteri Szomszédok adást tűz képernyőre december 31-én a Life TV. A produkció készítői a 20. évfordulóra forgattak egy különleges emlékadást, a 332. epizódot, amely egy 25 perces rendhagyó riportfilm a főbb szereplőkkel. Ennek apropóján kereste meg a az ország Janka nénijét, azaz Pásztor Erzsit, aki nemcsak az emlékeiről mesélt, hanem a folytatást illetően is elkalandozott kicsit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Mindig nagyon kellemes volt a forgatás. Én szinte a legkisebb szerepet játszottam, mellékszereplő voltam. Nekem a közönség hozta meg a főszereplői rangot, ők emeltek fel erre a posztra, és mind a mai napig engem emlegetnek. Az igazság az, hogy rám mindenki emlékszik. Erről én nem tehetek„ – mondta nevetve a -nak Pásztor Erzsi, aki azt is elmondta, hogy imádta megszemélyesíteni Janka néni karakterét.

”Olyan távol áll tőlem Janka személyisége, mint Makó Jeruzsálemtől. De éppen ezért volt jó csinálni. Ha visszagondolnak, a Szomszédokban mindenki olyan volt, mint a szaloncukor: mézes-mázos, csupa jó ember. Egyedül én, vagyis Janka volt gazember. Egy undok nőszemély volt.”

Fotó: Life TV

A Kossuth-díjas művésznővel elkalandoztunk a folytatást illetően is: vajon hol lenne és mit csinálna most Janka néni?

”Ülhetne egy portán például, ahol dolgozik és mindenkit kiutasít a modorával, miközben úgy néz mindenkire, hogy az élettől elmegy a kedvük. Vagy lehetne egy alkoholista, aki épp elvonókúrán van. De olyan sokféle lehetőség van” – nevetett a színésznő, aki a Szomszédok alatt Szikszay Etussal, azaz Csűrös Karolával és Vágási Ferit megformáló Nemcsák Károllyal került szorosabb baráti kapcsolatba. Velük a mai napig is tartja a kapcsolatot.

A műsor december 31-én este 21.30-tól látható a Life TV képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?