SHOWBIZ

Különleges interjút adott a magyar zenész: kisfiáról mesélt

Lugosi Dániel Ali mindössze 19 éves volt, amikor megszületett a gyermeke.
  • Szerző: RIPOST

A Családmeséink harmadik adásában a Virtuózok korábbi győztese, Lugosi Dániel Ali családját ismerhetjük meg. A műsorból kiderül, hogy Ali 19 évesen lett apa és hogy kisfiuk 7,5 hónapra érkezett meg.

Fotó: Youtube

”Az egy nehéz pillanat volt, már előtte is nehéz volt, akkor egy kicsit lepergett az életem előttem, hogy mit gondolok igazából az egészről és hogy készen állok-e erre. Nagyon elgondolkoztam sok mindenen ott, hogy mi az életemben az elsődleges és mi az igazán fontos. Nehéz pillanat volt, de aznap este valami óriási csoda történt, hogy ott volt és fogtam és szerethettem, és ő is szeretett és körülvett valami olyan dolog, amit elképzelni nem lehet…” - az M2 Petőfi TV műsorában.

Ali szerint harmóniába került az élete Alexander érkezésével, ám abban kellett változnia, hogy az énközpontúságot teljes mértékben el kellett vetni. Alit szülei sportolói pályára szánták volna, de ő inkább a zenét választotta, szerinte a kandikamerás mozdulatai miatt is jobb, hogy így lett. Már 16 évesen tudta, hogy korán szeretne nősülni. Feleségét a gimnáziumban ismerte meg, sokáig barátok voltak. Hanna szüleinek a lánykéréskor mutatkozott be. Nagy vágya, hogy együtt zenéljen majd kisfiával, de ezt nem fogja erőltetni.

És ezeket olvastad már?