SHOWBIZ

Lövöldözésbe keveredett Emilio és felesége

Emilio és felesége, Tina kipróbálta magát mint küzdősportoló: krav maga leckét vettek. A Drága családom sztárjai megtanulták, hogyan védekezzenek hatékonyan, ha megtámadják őket. Friss tudásukat előre szervezett lőfegyveres támadás során tették próbára - szerencsére senki sem sérült meg!
  • Szerző: ripost

Tina és Emilio pontosan skandináv defendo edzésen vettek részt, ami a krav maga egy olyan fajtája, amely civil embereknek, vagy rendvédelmi szervek dolgozóinak segít megvédeni önmagukat.

Ez a mozgásforma arra tanítja meg az embert, hogy mit tegyen, ha szemből megtámadják, hogyan kerüljön a támadó mögé, és hogyan „hatástalanítsa” a támadót. A mozdulatsor célja, hogy végrehajtója meggátolja a támadót a mozgásban.

Tinát nem varázsolta el a krav maga. Szerencsére eddig nem is volt szüksége ilyesmire.

„Még nem is verekedtem soha. Nekem nem kell önvédelmi oktatás. Ha valaki nemkívánatos közelít hozzám, elég lehet a hegyes körmeimet használva megböknöm, és már annyi is neki!”

Emilio pedig megtanulta: a legfontosabb, hogy tartsa a távolságot. Ha mégis közel kerül az ellenség, és nem tudja kivédeni, akkor is támaszkodhat a testőrökre.

A frissen tanultakat aztán Szentendrén élesben is tesztelték: ennek keretében egy háromautós konvoj középső gépjárművében menekítették ki a családot az imitált szorult helyzetéből, egy lőfegyveres támadótól.

„Tudtuk, hogy ez egy bemutató, de annyira élethű és profi volt, hogy az ember tényleg egy akciófilmben érezte magát. Még vaktöltényekkel is lövöldöztek” – mondta el Emilio.

A Sláger TV Drága családom című sajátgyártású műsora minden hétköznap 21 órától tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?