SHOWBIZ

Durva vita az esküvőről: Nem leszek egy zsebférj!

A TV2 sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ám a kedvesével abban nem értenek egyet, mikor is kellene megtartaniuk az esküvőt.

Linczényi Márkó és kedvese vitájának lehetnek tanúi a nézők a #maradjotthon péntek esti adásában. A zenész már korábban megkérte Kata kezét, nagy esküvőt terveztek, ám a ceremónia a jelenlegi körülmények miatt várat magára.

Fotó: TV2

Márkónak apasági nyilatkozatot kell tennie, ha a nevére szeretné venni a születendő gyermekét, a járványügyi helyzetben azonban a bürokrácia malmai is sokkal lassabban őrölnek. Kata ezért felveti, hogy házasodjanak össze papíron a kicsi érdekében. Márkó erről hallani sem akar, ami feszültséget okoz a pár között.

„Nem fogok papíron összeházasodni. Nem fogok úgy ott állni, mint egy paprikajancsi. Inkább kibírom, hogy intézni kell a papírmunkát, de nem leszek egy zsebférj, érted? Ha összeházasodunk, annak egy ünnepnek kell lennie nem pedig szükségnek. Ezt a gondolatot nem akarom semmilyen cél érdekében feláldozni. Azt akarom, hogy az esküvőnk olyan legyen, amit mindketten megérdemelünk!” – mondta el a TV2 péntek esti adásában Márkó.

A zenész végül nem bírta tovább a feszült helyzetet, inkább elment futni a közeli parkba.

„Kezd megtelni indulattal az elmém. Nem akarom föláldozni a házasságot azért, hogy egy papírt megszerezzek. Az én fejemben más gondolatok vannak erről. Sok ez a bezártság, nem tudom kiszellőztetni a fejemet és kiengedni a feszültséget. Nem lehet így bezárva lenni, ez nem oké! Egymás agyára megyünk, muszáj kicsit külön lennünk egymástól, mert megőrülök!”

Hogy mindezek után hogyan végződött a pár vitája, kiderül a #maradjotthon péntek esti adásában, 22.10-től. A műsort április 24-ig követhetik nyomon a nézők.

És ezeket olvastad már?