SHOWBIZ

Egy török szépséggel erősít a LifeTV

Március 2-án újabb török sikersorozat érkezik a LifeTV-re, indul a Házasságért örökség! A romantikus telenovella női főszerepelője Demet Özdemir, aki Can Yaman oldalán az Álmodozó című sorozattal már belopta magát a nézők szívébe.
címkék:
  • Szerző: ripost

Vadonatúj szériával visszatér a LifeTV-re a törökök egyik legszebb sorozatsztárja Demet Özdemir. A gyönyörű színésznő ezúttal a hétköznaponként 20.00-kor képernyőre kerülő, Házasságért örökség című romantikus telenovellában remekel.

LifeTV török sorozat

Indul a LifeTV legújabb török sorozata, a Házasságért örökség (Fotó: LifeTV)

A 2016-ban, eredetileg No: 309 címmel készült, 201 epizódos sorozat izgalmas cselekményét egy dúsgazdag nagypapa nem mindennapi végrendelete indítja el: unokái, Onur (Furkan Palali) és Erol (Cihan Ercan) közül azé lesz a mesés vagyon, aki hamarabb megházasodik és a frigyből gyermeke is születik. Az unokatestvérek édesanyjai természetesen azonnal lázas szervezkedésbe kezdenek és vakrandik tucatjait szervezik fiaiknak, hogy a gazdagság reményében mihamarabb családot alapítsanak.

A sors azonban közbeszól, és semmi sem úgy alakul, ahogyan az anyukák eltervezték. Egy rosszul szervezett vakrandi alkalmával Onur találkozik a Lale (Demet Özdemir) nevű szépséggel. A fiatalok egy mámoros éjszakát követően az egyik szálloda 309-es szobájában kötnek ki, reggel azonban az ég világon semmire sem emlékeznek. Lale három hónappal később megtudja, hogy terhes… De vajon házassággal végződik a kaland és biztos, hogy Onur az apa? Kié lehet végül a vagyon, ki szerzi meg a hatalmas örökséget?

Házasságért örökség – március 2-től hétköznaponként 20:00-kor a LifeTV-n!

címkék:
És ezeket olvastad már?