SHOWBIZ

Ledöbbentek a Bajnokok, ez a véleményük az új csapattársukról

Mórádi Zsolt elvesztése után, ismét férfi versenyzővel bővült a csapatuk.
  • Szerző: RIPOST

A keddi versenynap több meglepetést is tartogatott a Bajnokok és a Kihívók számára, hiszen nem csak dupla tétért küzdöttek a versenyzők, de a pirosak csapata egy új taggal is bővült. Mórádi Zsolt elvesztése után, a többszörös MMA és földharc magyar bajnok, Csibi Gergely érkezett a Bajnokokhoz, aki úgy tűnik, megadta a löketet a csapatának, hiszen megnyerték a versenyt, ezzel együtt pedig a villát és az élményt is.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Tóth Dávid szerint, Geri hasznos tagja lesz a csapatnak, és azon dolgoznak majd, hogy minél előbb felzárkózzon a többiekhez.

„Szerintem nem a legszerencsésebb napon, a legszerencsésebb pályához érkezett meg Gergő, de ügyesen indított, és bízom benne, hogy hasznos tagja lesz a Bajnok csapatnak. Próbálunk majd átadni minden tippet, ötletet, praktikát, és bízunk benne, hogy könnyű lesz neki a felzárkózás. Geri MMA harcos létére nagyon nyugodt és kedves srácnak tűnik, nagyon figyel a tanácsainkra, elraktározza azokat, bár szerintem kicsit sok volt neki hirtelen az infó, de türelmesek leszünk vele, és többször elmondjuk majd neki ezeket, ha szükséges. Az a lényeg, hogy a Bajnok csapatot előre vigyük” - mondta lapunknak Dávid.

És ezeket olvastad már?