SHOWBIZ

Lebukott a szexi sztár: minden képét meghamisította

Az egyik követőjének tűnt fel, hogy mintha mindig ugyanazok a felhők lennének felette.
  • Szerző: Ripost

Főállásban járja a világot Tupi Saravia, Buenos Aires-i utazóblogger, akinek Instagram-oldalát közel 300 ezren követik. Ám akár az olaszországi Velencében, akár Thaiföldön, akár Indonéziában jár az argentin lány, valahogy mindig pont ugyanolyan felhők vannak a feje fölött az égen.

A furcsaságot egy Matt Navarra nevű twitterező fedezte fel, és ki is posztolta Saravia négy fotóját, melyek bár különböző időpontokban, és helyeken készültek, ugyanazok a felhők látszanak rajta. A bejegyzést több mint 30 ezren kedvelték, és közel 10 ezren osztották meg.

Miután a tweet virálissá vált, a BuzzFeed megkereste Saraviát, aki elmondta, hogy természetesen létezik a furcsaságra egy észszerű magyarázat. Amikor nem sikerülnek elég jól a fotói, például túlexponáltak lesznek, a Quickshot nevű képszerkesztő applikációval javítja fel őket. Például a programban lévő mintákból rak felhőket az égre.

Azt mondja, szerinte az egész nem nagy ügy, nem is érti, miért terjedt el ennyire Navarra posztja. Nem érzi úgy, hogy bárkit is átverne, hiszen fotói mellett feltünteti, milyen applikációkkal szerkesztett rajtuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?