SHOWBIZ

Lányával vesztette el "fesztiválszüzességét" Szulák Andrea

Hétfő este a barátaival bulizó Szulák Andreába botlottunk a Sziget Fesztiválon.
  • Szerző: BUSTER

Szulák Andrea egy asztalnál ülve beszélgetett és hallgatta a nagyszínpadon fellépő Shawn Mendes koncertjét hétfőn, amikor a %% tudósítója összefutott vele a Sziget Fesztiválon. Andi néha azért körbepásztázta a VIP-ben szórakozó tömeget, és látszott rajta a megnyugvás, amikor a forgatagban megakadt a tekintete 11 éves kamasz lányán, Rozinán.

„Az a helyzet, hogy ma mindketten elvesztettük a fesztiválszüzességünket, bár ez főként Rozina számára bír igazi jelentőséggel. Az egyik kedvenc előadója ez a srác, akiről én ugyan nem sokat hallottam korábban, de hallva a bulit, megnyugtató, hogy nem valami értelmezhetetlen őrületet játszik”

- nyugtázta az énekesnő, aki látva a lányát a koncerten, jövőre is vélhetően visszatér a fesztiválra. Mint mondta, már kevésbé aggódik.

„Érdekes és izgalmas volt a Sziget, de elgondolkodtató is. Lélekben már készülök a nem is olyan távoli jövőre, amikor Rozina bejelenti majd, hogy már ne kísérjem el a koncertre, mert a barátaival szeretne menni. Teljes köztünk a bizalom, és ez az este is megmutatta, hogy ennek minden alapja megvan. Egy percre sem tűnt el a szemem elől a tömegben, és mindvégig ott is maradt, ahol megbeszéltük, ami jó jel”

- mosolygott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?