SHOWBIZ

Különleges szertartással készül A Dal 2020 versenyzője

A fiatal énekesnő nem mindennapi helyzetbe csöppent, egyik dalával ugyanis már biztosan bejutott a verseny március 7-i döntőjébe. Szombaton viszont egy másik formációval áll színpadra az elődöntőben.
  • Szerző: Doris

Hármat szökken a levegőbe, majd kifújja a levegőt – így készül minden fellépésére Orsovai Reni, aki két szerzeménnyel is elindult A Dal 2020-on.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Nos, a különleges szertartás eddig bevált, Reni ugyanis Rácz Gergővel közös dalával már bejutott a március 7-i fináléba. Sőt, a Mostantól című sláger felrobbantotta az internetet, már több mint 10 millió megtekintésnél jár. A fiatal tehetség ma este a Nene énekesnőjeként áll színpadra, és a Későre jár című dallal is minden esélye megvan arra, hogy bekerüljön a döntőbe.

„Fontos hangsúlyoznom, én ezt nem egy versenynek fogom fel, hanem inkább egy lehetőségnek, hogy bizonyíthassak és adhassak a közönségnek. Ezt a különleges szertartást egyébként a párom javasolta, és működik! Kíváncsi vagyok, hogy a zsűri észrevette-e már, ahogy ott ugrálok a színpadon” – mondta a -nak Reni, aki édesapjától örökölte a zene szeretetét. Sorsa már gyerekkorában megpecsételődött, mindössze 6 éves volt, amikor zongorázni kezdett.

„A legnagyobb álmom, hogy egy koncerten halljam, ahogy a közönség velem együtt énekli a dalomat, ez rendkívül felemelő érzés lenne, bár nem vagyok az a típusú ember, aki nagyon előre tervezi az életét” – árulta el a -nak Reni, akinek fenekestül felfordult az élete A Dal 2020 óta.

Ha Reninek összejön a végső győzelem 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

És ezeket olvastad már?