SHOWBIZ

Különleges rituáléval készül az Eurovízióra Pápai Joci

Már csak pár óra választja el Pápai Jocit attól, hogy ismét az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára állhasson a verseny elődöntőjében. Az énekes már másodszorra képviseli hazánkat a megmérettetésen, ám a rutin nem minden, Joci egyedi rituáléval készül az estére!
  • Szerző: sv

Pápai Joci ma este ismét az egész világnak énekelhet, ugyanis Az én apám című szerzeményével hetedikként áll színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes már hetek óta kint van a verseny helyszínén, Tel-Avivban, csapatával pedig mindent megtettek azért, hogy a lehető legtökéletesebb produkcióval képviseljék hazánkat. Ám Joci nem bízza a sikert a véletlenre. Az énekesről köztudott, hogy mélyen vallásos, ezért fontosnak érezte, hogy lelkileg is felkészüljön a megmérettetésre, így az elmúlt napokban ellátogatott az ország vallási emlékhelyeire.

"Olyan helyeken jártam az elmúlt napokban, ami egyszerűen felfoghatatlan a számomra.

Azon a földön mehettem, ahol egykor Jézus, ez hatalmas feltöltődés volt, és biztos vagyok benne, hogy ezt a színpadon is hasznosítani tudom

- árulta el az Eurovízió sajtótájékoztatóján Joci, aki igyekezett minden helyet felkeresni, ami segíti őt lelkileg a felkészülés során. Ám nemcsak ezekből a pillanatokból merít erőt a vallásos énekes. Ahogy két éve, úgy idén is különleges rituáléval készül csapatával a színpadra lépés előtt.

Ahogy minden fellépés előtt, a csapatommal most is elmondunk majd egy imát a kulisszák mögött, ám tudom, ez most más lesz, mint eddig. Ennek az estének óriási jelentősége van, bízom Istenben, magamban és a közönségben - fogalmazott Joci, aki egy különös babonájáról is elszólta magát.

Ha kíváncsi vagy mit mondott a babonájáról Joci, illetve a fogadóirodák milyen eredményt jósolnak, akkor keresd a %% napilap keddi számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?