SHOWBIZ

Különleges kezdeményezéshez csatlakozott Győrfi Pál

A mentőszolgálat szóvivője a Nemzeti Futóverseny nagyköveteként és versenyzőjeként biztatja az embereket az egészséges életmódra.
  • Szerző: sv

Győrfi Pál évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy egészsége érdekében, és azért, hogy jó példát mutasson, elkezd futni. A mentőszolgálat szóvivője most a Nemzeti Futóverseny nagyköveteként és versenyzőjeként biztatja az embereket az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra.

"Körülbelül három évvel ezelőtt kezdtem el futni, és pár hónap alatt jutottam el az 5-10 kilométerig. Ennél többet most sem szoktam futni, de azt rendszeresen, minden másnap megteszem. Az egészségemnek is jót tesz, és a stresszt is segít kezelni, ha éppen szükség van rá.

Mindig azt mondom, a sportot sosem késő elkezdeni, és nem kell élsportolónak lenni, már egy rövid ideig tartó, rendszeres mozgás is sokat számít.

A futásnak pedig nincs nagy eszközigénye, elég hozzá egy jó cipő" – mondta Győrfi Pál, aki maga is elindul június 8-án a Nemzeti Futóversenyen, ahol az indulók két távon – 5 és 10 kilométeren – próbálhatják ki magukat egyedülállóan történelmi helyszínen, a Hősök terén és az Andrássy úton.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?