SHOWBIZ

Különleges dologra készül a magyar színésznő

A Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus-díjas Mahó Andrea szeretné vidámabbá varázsolni a szürke hétköznapokat.
  • Szerző: Ripost

Vidám, zenével megfűszerezett online beszélgetésre invitálja az embereket Mahó Andrea, Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus-díjas színésznő, és Madár Tímea, pszichológus, hipnoterapeuta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Az elmúlt és a mostani vírusos periódus sajnos sok szomorúságot tartogatott és úgy néz ki, hogy még egy ideig sajnos tartogat számunkra. Rettenetesen megviselnek az egyre közelebbi ismerősök, barátok, kollégák pozitív teszteredményei, és még jobban azok a halálesetek, akiket személyesen ismertem. Ezúton is mindenkinek teljes felépülést kívánok!„ – kezdte Andrea, aki a járvány ellenére is szeretné tartani a kapcsolatot a közönséggel.

”Nem élek rettegésben és félelemben, de amennyire lehet, óvatos vagyok és reménykedem, hogy mielőbb megoldódnak a gondjaink. Roppant fontosnak tartom a kapcsolatot a közönséggel, hiszem, hogy a kultúra, a zene, a vers, egy jó beszélgetés… a kikapcsolódás jótékony hatással van ránk és szerintem most nagyon nagy szükségünk van rá” – mondta a művésznő.

A beszélgetés alatt kiderül, hogyan is tudnánk minél több vidámságot belecsempészni a mindennapokba.Vajon létezik jó recept a boldogságra, vidámságra? Mit ér az életünk nevetés és zene nélkül? Milyen stratégiák lehetnek eredményesek stressz esetén?

Az eseményről többet IDE KATTINTVA olvashatsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?