SHOWBIZ

Kulisszatitkok Dominikáról: betegen kezdte a forgatást Palik László

Lapunk exkluzív interjút készített az Exatlon címû új mûsor házigazdájával, és első kézből mutatja be a dominikai forgatás helyszínét, illetve kulisszatitkait.
  • Szerző: sv

Ma, azaz szerda este kezdetét veszi a TV2 új, extrém sportreality műsora, az Exatlon Hungary, ahol a Bajnokok és a Kihívók csapata mérkőzik meg egymással. Palik László 8 év után tér vissza a televíziók képernyőjére, és bár sokat habozott, hogy elvállalja a műsort, végül beadta a derekát. A %% -nak sikerült utolérnie Dominikán a műsorvezetőt. Megtudtuk, hogy nagyon élvezi a forgatásokat és a közös munkát a több mint 1000 főt számláló stábbal, de már az első napot egy betegséggel zárta.

„Nagyon lelkes a stáb, rettentően élvezem a forgatást, egy pillanatra sem bántam meg, hogy 8 év után kötélnek álltam és elvállaltam ezt a műsort" – kezdte Palik, aki azt is elárulta, hogy a fárasztó napok egyáltalán nem szegik kedvét, örül annak, hogy visszacsöppent a régi kerékvágásba, sőt komoly izgalmakat ígér már a ma esti adásra is.

„Bár nyilván hazudnék, ha azt mondanám, nem fárasztó a dolog, de nem erre figyelünk. Hatalmas küzdelmek folytak már az első játékban, érdekes figyelni, hogyan kovácsolódnak egy csapattá a játékosok, ki-mennyire taktikázik, kit mennyire ragadnak el az érzelmei. Már az induláskor lesz minden, ezt megígérhetem.

Jól tükrözi azt, hogy milyen is a verseny, hogy az első nap végére szinte semmi hangom nem maradt, annyit ordítottam, de ez a műfaj már csak ilyen

– fogalmazott a műsorvezető, akihez torokgyulladása miatt végül orvost kellett hívnia a stábnak.

A versenyzőknek is mindig a maximumot kell nyújtaniuk, hiszen 22 különböző színkóddal ellátott akadálypályán, azaz parkouron kell megküzdeniük egymással, amit minden esetben egy ügyességi feladat zár le.  A verseny alapját az egymás elleni megmérettetések adják, ahol mindenki csak magára számíthat, mégis a csapatnak egy célért kell küzdenie, és együtt kell gondolkoznia.

Ha kíváncsi vagy a további kulisszatitkokra, arra, hogy milyen körülmények között kell élniük, és milyen szigorú szabályokat kell betartaniuk a versenyzőknek, akkor keresd a %% napilap szerdai számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?