SHOWBIZ

Kulisszatitkok a forgatásról: így készül Palik László új műsora

A mûsorvezető megmutatta, milyen környezetben készülnek a Fuss család, fuss! forgatására.
  • Szerző: sv

A rajongók nagy örömére hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére Palik László! A műsorvezető ismét egy sport reality, a Fuss család, fuss! házigazdája lesz. A műsorban négy fős családok küzdenek meg egymással a 10 millió forintos fődíjért. Bár a forgatási előkészületek még javában zajlanak, Palik László a %%-nak megmutatta, hol versenyeznek majd a családok, illetve milyen akadályokat kell majd legyőzniük.

Hasonló akadálypályákon kell a családoknak végigfutniuk, mint az Exatlonban, azonban itt az egyéni verseny helyett mind a négy családtag terepen lesz. Természetesen nem csak egymással, hanem az idővel is küzdenek majd, a pontos eredmény érdekében pedig a legkorszerűbb felszerelésekkel készül a stáb a műsorra.

„Az eredeti, ír Fittest Family egy heti formátum, ebből egy komoly fejlesztő munka eredményeként, a nézői igényeket figyelembe véve született meg a Fuss család, fuss!, ami egy napi formátum. A sport és a reality adja a műsor struktúráját, ami harmonikusan megfér egymás mellett. A néző bepillantást nyerhet, hogyan élnek, milyen fizikai és lelki kihívásokkal küzdenek azok, akik tartós teljesítménykényszer alatt vannak. Ezentúl pedig a családok magánélete, személyes konfliktusai is képernyőre kerülnek, ami még izgalmasabbá teszi a műsort" – mondta Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, aki azt is hozzátette, nagyon örül, hogy ismét Palik Lászlóval dolgozhatnak, hiszen az Exatlon után ismét sikerre vihet egy nagyszabású produkciót.

A Fuss család, fuss! ötletét imádtam az első perctől kezdve. Beleszerettem ennek a műsornak a gondolatába.

Itt családok versenyezhetnek egymással, láthatjuk azt, hogy dolgoznak össze és küzdenek együtt. Ráadásul a főnyeremény sem kevés, hiszen a büszkeség mellett a győztes család 10 millió forinttal gazdagodik majd” – mondta a %%-nak Palik László.