SHOWBIZ

Közleményt adott ki a TV2, ez lesz Stohl András sorsa a csatornánál

Egy régi kedvencet és egy vadonatúj formátumot tûz mûsorára egyszerre a TV2. Húsvét után egy nappal, április 23-án Tilla és Majka mûsorvezetésével visszatér a nagy sikerû Bezár a bazár! és szintén ezen a napon debütál a csatorna legújabb, hazai fejlesztésû kvíz show-ja A Bank is, Stohl Andrással.
  • Szerző: ripost

Április 23-tól egy új kvíz show-val folytatódik a TV2 esti műsora. A Piramis sikere után, kis kihagyást követően vadonatúj formátummal tér vissza hétköznap esténként a képernyőre Stohl András.

Elstartol A Bank, a TV2 hazai fejlesztésű kvíz show-ja, amit hétköznaponként 20.45-től láthatnak majd a nézők.A műsorban két páros játszik, akik lehetnek szerelmesek, családtagok, barátok, de akár régi jó szomszédok is. A legfontosabb, hogy jól ismerjék egymást, és kölcsönös legyen a bizalom köztük.

A Bankban az idő pénz! Minden e körül és a tudás körül forog. Ami igazán izgalmassá teszi, ahogy a tudás és a szerencse közelharcot vívnak egymással, az idő szorításában.

A játék két részből áll, az első fordulóban két játékosduó párbajozik egymással. Négy kérdést kap a két-két pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal.

A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint!

A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat. A 2-es, 4-es és a 6-os kérdések kiemeltek - extra trezorokkal! A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.

A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt.

Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja válaszát tartsák meg végső opcióként.

Ha rosszul döntenek, mindketten pénz nélkül távoznak A Bankból.

Stohl András már alig várja, hogy a nézők is megismerjék az új műsort.

„A Bank egy rendkívül izgalmas és pörgős formátum, nagyértékű trezorokkal, sokszínű játékosokkal, akik között például olyanok is vannak, akik azért jöttek el, mert a válásukra gyűjtenek. Tudásalapú, de a kérdések megválaszolásához nem feltétlenül szükséges klasszikus lexikális tudás. Inkább széleskörű tájékozottság, nyitottság, rálátás kell, sok minden kikövetkeztethető jó logikával. Nagyon vicces, szórakoztató játék, szuper kérdésekkel, amelyeket egy-egy forgatás után többször teszteltem a környezetemben is. Nagyon szeretem, bízom benne, hogy a nézők tetszését is elnyeri” – árulta el Stohl András.

A Bank teremben egyszerre van jelen a patinás múlt és a jelen, a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak a díszletben – látványban egy igazán high-tech műsorra számíthat a közönség. A produkció különlegessége lesz Dia, A Bank teremőre is, aki egyébként civilben Európa-bajnoki ezüstérmes szumós.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?