SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Kővári Viktor kitálalt a csajokról

A Kihívók versenyzője, Kővári Viktor elmondta, hogyan látja a csapattársait, és szerinte miben kellene változtatniuk.
  • Szerző: Ripost

Kővári Viktor és Ferenci Vivien győzelemre vezette a Kihívókat! A szerdai versenynapon, a Joker játékban a hirtelen halál döntött, és úgy tűnik mindkét Kihívó újult erőre kapott. Viktor számára különösen fontos volt a győzelem, hiszen a párbaj után szeretett volna bizonyítani a csapatának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kővári Viktor szerda este győzelemre vezette a Kihívókat

Kővári Viktor szerda este győzelemre vezette a Kihívókat
Fotó: TV2

„Úgy gondolom, hogy a párbaj után sikerült a régi önmagamra rátalálnom, ismét hozom a pontokat, aminek nagyon örülök. A hirtelen halál különösen nagy boldogság volt számomra, mert aznap az első két pontomat elbuktam, a harmadik körben viszont csak én tudtam pontot szerezni a csapatnak, ezzel értük el a 9-et. Jól esett, hogy a sikeres harmadik körömnek köszönhetően nekem szavazta meg a csapat a hirtelen halált. Szerencsére sikerült behúznom, annak pedig külön örültem, hogy Vivivel futhattam, mert jó kapcsolatot ápolok vele és még nem volt része hirtelen halálban. Ez a pálya nagyon feküdt neki és nagyon gyors volt” – kezdte lapunknak Viktor, aki mesélt arról is, mit gondol a lányok teljesítményéről.

Viktor úgy érzi, Zsófi nem találja a helyét a csapatban

„Zsófit az egész csapat nagyon kedveli, én is, de egyelőre sajnos nem sikerült felvennie az itteni ritmust. Én már a harmadik napomon megkaptam azt a kérdést, hogy miért csak 1-1 pontot tudok hozni, Zsófinál viszont már egyre hosszabb ideje van itt. Ha nem tud kellő gyorsasággal felzárkózni, akkor nem kizárt, hogy hamarosan párbajoznia kell” -fogalmazott a Kihívó, aki szerint sokáig Vivi is bizonytalan volt, azonban ma már egyre stabilabb játékos.

„Vivi bizonytalan volt és nem hitt magában, de utána elkezdte hozni a pontokat, egyre stabilabb tagja a csapatnak és egyre boldogabb is emiatt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?