SHOWBIZ

„Volt bennem egy kicsi félelem” – visszatéréséről mesélt Kovács Kati

Kovács Kati még ennyi színpadon töltött idő után is izgult a legutóbbi fellépése előtt a hosszú kihagyás miatt.
  • Szerző: Ripost

Nem nosztalgiázós típus Kovács Kati, inkább a jövőbe tekintene, hogy tudja, mi lesz 100-200 év múlva – ezt ő maga vallotta be a NYÁR 21-ben, amelyben még azt is elárulta: még ennyi színpadon töltött idő után is izgult fellépése előtt a hosszú kihagyás miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kovács Kati izgult az első fellépése előtt
Fotó: Bors

„Másfél év kihagyás után volt bennem egy kicsi félelem a színpadra lépés előtt. Az újdonság varázsa volt. Hiába énekelek már több évtizede, de mégis azt éreztem, mint egy kisgyerek, mikor első osztályba lép” – árulta el Somossy Barbarának és Forró Bencének a NYÁR 21 szabadtéri stúdiójában Kovács Kati. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész a pandémia kapcsán próbált jó élményeiről is beszámolni, mint mondta: ez az időszak arra volt jó, hogy kiderüljön, milyen kevés ruhára van szüksége az embernek, ha nincs színpadon. Az énekesnőről kiderült az is, hogy a múlt helyett inkább a jövővel szeret foglalkozni.

„Nem gyűjtök relikviákat, nem vagyok nosztalgiázós alkat. Inkább azt szeretném tudni, mi lesz 100-200 év múlva, olyan boldog lennék, ha még akkor is élhetnék” – vallotta be az énekesnő.

Kovács Kati több dallal is megörvendeztette a közmédia nézőit, ám a révfülöpi mólónál is számos rajongója nézte előadását. A Duna Televízió műsorán kívül szerencsére most már sok helyszínen lehet majd találkozni vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?