SHOWBIZ

Könnyes búcsút vett a TV2 sztárja, ezt mondta utána

Az Exatlon Hungary mûsorából ismét egy Kihívó esett ki.
címkék:
  • Szerző: sv

Szerda este ismét elbúcsúzott egy versenyző az Exatlon Hungary műsorától, és a játék fődíjától, a 20 millió forinttól is. Mivel Huszti Kata már biztosította a helyét a legjobb női játékosok között, így Gelencsér Tímeának, Rákóczi Renátának és  Szabó-Thomka Hannának kellett megküzdenie a továbbjutásért. A három lány közül végül a világbajnoki bronzérmes showtáncos, Timi győzedelmeskedett, így Reninek és Hannának párbajoznia kellett. Bár a Kihívók játékosa mindent megtett a továbbjutás érdekében, végül búcsúznia kellett a versenytől.

"Nagyon szomorúan alakult számomra a szerdai játék, mert sajnos a továbbjutásért folytatott küzdelemben sem sikerült nyernem, és a párbajban is kikaptam. A nézők láthatták, ez eléggé megérintett, elszakadt nálam a cérna, és nem bírtam visszatartani a könnyeimet.

Nekem ez volt a legrosszabb napom az Exatlonban, végig bőgtem, de most már túltettem rajta magamat

- fogalmazott lapunknak Hanna, aki a szomorú élmény mellett természetesen rengeteg vidám pillanatot is átélt a műsor forgatása alatt.

"Nagyon jó élményekkel tértem haza, a kint töltött három hónapról csak pozitív emlékeim vannak. Ha nekem azt mondták volna, hogy még maradni kell pár hónapot, engem az sem zavart volna. Mivel nincs párkapcsolatom, csak a családom és a barátaim vártak, így még belefért volna szerintem egy kis külön töltött idő" - jelentette ki a Kihívók játékosa, aki ennek ellenére örül, hogy végre magához ölelhette szeretteit.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?