SHOWBIZ

Komoly tervek, erre készül az Exatlon után Csollány Szilveszter

Az Exatlon Hungary negyedik párbaján az olimpiai bajnok tornász búcsúzott.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz helyzetbe kerültek a Bajnokok, ugyanis péntek este az egyik alapemberüktől kellett búcsút venniük. Csollány Szilveszter automatikus résztvevője volt a párbajnak, ellenfelét pedig a legjobb statisztikával rendelkező Mórádi Zsolt nevezte meg. A tízszeres kick-boksz világbajnok választása Tóth Dávidra esett, ezzel pedig megpecsételte Csollány Szilveszter sorsát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon jól éreztem magam az Exatlonban! A csapatomnak rengeteget köszönhetek, remek társaság jött össze, már most hiányoznak. Emellett ott volt a verseny. Egy hatalmas játszótéren kellett küzdenünk nap, mint nap, ami bár könnyűnek tűnhetett, de egyáltalán nem volt az. Az ember akár meg is sérülhetett, ez pár versenyzőnek sikerült is... Az én fejemet is négy öltéssel varrták össze. Ennek ellenére imádtam minden pillanatát!” – kezdte lapunknak Csollány Szilveszter, aki titkon sejtette, hogy ha a csütörtöki végjátékot elveszítik a Bajnokok, számára véget ér az Exatlon versenye. Az olimpiai bajnok tornász ennek ellenére nem csalódott, úgy érzi, a csapata szempontjából ebben a helyzetben a legjobb az volt, hogy ő távozik a versenyből.

Szilveszter most már itthonról biztatja a Bajnokokat, sőt, egy különleges tervét is megvalósítaná. Az olimpikon szeretné felfuttatni az Instagram-oldalát, hogy egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat oszthasson meg a követőivel.

„Van már konkrét elképzelésem ezzel kapcsolatban, ezért mindenképpen szeretnék belekezdeni! Ha tudok segíteni ezzel az embereknek, akkor csinálom, de nem szeretnék magamutogató lenni, hogy azt is megosszam, éppen hol járok a nagyvilágban. Remélem még sokáig a játékban lesz, de majd szeretnék Kempf Zozótól tanácsot kérni ezzel kapcsolatban, hiszen ő már egy ideje benne van ebben a világban” – árulta el Csollány, aki egészséges receptekkel és edzéstechnikákkal szeretné inspirálni a rajongóit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?