SHOWBIZ

Komoly balhé, majdnem összeverekedett a TV2 két sztárja

A lelki terhelést láthatóan a Kihívók viselik nehezebben.
címkék:
  • Szerző: sv

Az Exatlon Hungary nyolcadik adásában ismét a luxuslakért küzdöttek meg egymással a versenyzők. A műsor történetében először sikerült a Bajnokoknak nyerniük, ezért elköltözhettek a táborból, ám az ünneplés előtt, még a küzdelem alatt egy csúnya balhé szemtanúi lehettek a nézők.

A Kihívók közül Mischinger Péter tiszteletlenül viselkedett ellenfele, a testépítő, Bereczki Krisztiánnal szemben, ez pedig több csapattársának is feltűnt, de csak Bán Norbert adott hangot a nemtetszésének. Az indulatok annyira elszabadultak, hogyha csapattársaik nem állítják le a két fiút, akár verekedésbe is torkollhatott volna a vita, ami a szabályok értelmében egyébként automatikus kizárással jár.

"Igazából nem nekünk, a csapatnak kell változni, hanem neki. Örülnék, ha egy egységként, csapatként tudnánk mindig működni, de van, amit nem tudok elviselni.

Nálam a tisztelet az első, és ezt ő még nem tanulta meg ebben az életben

- reagált a történtekre Norbert, akit már régóta zavart csapattársa stílusa, ezt pedig többször is a tudtára adta. Társai úgy érzik, hogy a köztük lévő konfliktusnak csak akkor lesz a vége, ha egyikük hazamegy.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?