SHOWBIZ

„Megmutattam, miről is szól ez” – Köllő Babett visszavágott Majkának

Szombaton kezdődik a Sztárban Sztár leszek! új évada! Az idei előválogatók is sikeresek voltak, többek között Köllő Babett is megmutatta, mit tud.

Szeptember 4-én, szombaton kezdődik a Sztárban Sztár leszek! vadonatúj évada! Az idei előválogatók is sikeresek voltak, hiszen rengeteg tehetség kopogtatott a TV2 stúdiójának ajtaján – és persze nem volt hiány humoros vagy éppen meghökkentő karakterekből sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csuti Csaba tíz éve járja az országot, és különböző vidéki rendezvényeken lép fel. A műszaki karbantartó a válogatóra Oszvald Marikának öltözve érkezett, és női hangon adott elő egy operettrészletet. Meglepő módon a zsűri soraiban ülő Köllő Babett táncra perdült vele a színpadon, és óriási show-t nyomott le.

Fotó: TV2

„Magyarországon az operett műfaját sokan lenézik, és nem tartják egyenértékűnek a prózai színészettel. Azt hiszem, ennek politikai okai is lehetnek, hiszen a rendszerváltás előtt divat volt kifigurázni a benne szereplő arisztokráciát. Egy operettben rendkívüli koncentrációra van szükség, a színpadon nem csak beszélni, de táncolni és énekelni kell. Majka többször jelezte felém, hogy szerinte az operettnek nincs helye egy ilyen műsorban, ezért úgy döntöttem, hogy bebizonyítom neki, milyen nagy fizikai állóképességre van szükség ilyenkor. A produkció közben cigánykerekeztem, spárgáztam, egyszóval megmutattam, miről is szól ez a műfaj” – mondta el a Metropolnak Köllő Babett.

A színésznő nagyon élvezte a Sztárban Sztár leszek! előválogatóit, jóllehet, heteken át reggeltől estig a stúdióban teltek a napjaik.

„Óriási öröm volt, amikor találkoztunk egy-egy jó karakterrel, tehetséggel, de voltak vicces produkciók is, nem is kevés! Sokszor már fájt a rekeszizmom a röhögéstől, a sminkesem pedig rám szólt, mert többször lefolyt a sminkem a sok nevetéstől. Viszont akadtak kifejezetten félelmetes jelentkezők is, akiktől még mi is megijedtünk. Nem akarok részleteket elárulni, de megígérhetem, hogy rengeteg izgalomra számíthatnak a nézők!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?