Létrehozva: 2020.02.14.

Kódolatlan hetek és országos TV premierek a LiChi TV-n

Jó hír a gasztronómia szerelmeseinek – az elkövetkező hetekben a régi nagy kedvencek mellett számos új tartalommal várja a kikapcsolódni vágyókat a LiChi TV. A TV2 Csoport gasztrocsatornáján a Mindig TV nézői számára február 16. és február 28. között kódolatlanul érhetőek el a műsorok.

Szerző ripost

A LiChi TV februárban is színes programkínálattal, változatos műsorokkal várja a nézőket. A torkos csütörtök apropóján csokorba szedtük a legnagyobb közönségkedvenc filmeket, február 20. és 23. között négy mozival jön a „torkos hétvége”.

Február 20-án, 21:00 órától egy országos TV premierrel, a Teljesen idegenek című alkotással indul a filmes hosszúhétvége, amelyről érdemes tudni, hogy a nagysikerű magyar alkotás, a BÚÉK olasz megihletője.

Fotó: TV2

Ezt követően, pénteken 21:00-tól a Bridget Jones naplója, majd szombaton és vasárnap szintén 21 órai kezdettel a Derült égből fasírt és a Derült égből fasírt: A második fogás kerül képernyőre.

Február 17-től minden hétköznap 18:50-től új tartalomként lesz látható a LiChi TV-n a MasterChef Junior. A főző-showban 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat a pultok mögött. A gyerekek felnőtteket megszégyenítő módon forgatják a fakanalat és olyan bámulatosan kombinálják a különböző alapanyagokat, hogy néha még a Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István alkotta zsűrinek is tátva marad a szája.

A filmek és a MasterChef Junior mellett, a sorozatok kedvelőire is gondoltunk természetesen. Két országos TV premier érkezik a csatornára a kódoltalan időszakban – február 16-tól 17:50-től dupla résszel jön minden nap a Late Nite Eats – A város sosem alszik című amerikai gasztro-reality-sorozat, amelyben Jordan Andino, a magával ragadó személyiségű séf a legmenőbb, éjjel is nyitva tartó gasztronómiai helyeket keresi fel New Yorkban.

Szintén február 16-án indul útjára a LiChi TV-n Tom Kerridge – A tartós fogyás titka című gasztro-reality-je, amely hétvégente, szombaton és vasárnap érkezik majd dupla részekkel 18:50-től.

Az egykoron súlyproblémákkal küzdő sztárséf, Tom Kerridge kitartásának köszönhetően fogyott le, és most célja, hogy kalória-csökkentett ételeivel 13 olyan embernek segítsen, akik hasonló problémával küzdenek. Majd ezeken kívül, szintén országos TV premierrel jön február 29-től még egy Tom Kerridge sorozat Újratervezés címmel, amelyet szombaton és vasárnap láthatnak a nézők 18:20-tól.

Az országos TV premiereken túl, új tartalomként kerül a csatorna kínálatába Donna Haynek, a kreatív ételcsodák világhírű szakértőjének sorozata, az Alapoktól mesterfokig, A lusta szakács I. évada Simon Lamonttal, és a Rick Stein – Mexikói kiruccanás című angol produkció. Ezek mellett, a nagy kedvencek közül továbbra is látható lesz a Nigellissima, amely az olasz konyha rejtelmeibe ad betekintést és a Food Porn című amerikai reality Michael Chernow-val.

A már megszokott saját gyártású tartalmakkal is találkozhatnak a nézők a csatornán, úgy mint: a Hal a tortán, a Hentesek, a Konyhatündér – Marton Adrival, az Ízes élet és a Stahl konyhája című műsorok.

Szerző ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell