SHOWBIZ

Kitálalt az Exatlon kiesője: elmondta, miből lett teljesen elege

A Bajnok elárulta, hogyan élte meg a második Párbaját, és mit gondol a versenytársa teljesítményéről, de arról is beszélt, kihez került közel a verseny során.
címkék:
  • Szerző: ripost

Virág András esett ki az Exatlon Hungary péntek esti Párbaján, így neki kellett búcsúznia a TV2 sikerműsorától. A fiatal versenyző a kiesése után őszintén beszélt az érzéseiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Exatlon kiesője őszintén beszélt a tapasztalatairól

Az Exatlon kiesője őszintén beszélt a tapasztalatairól
Fotó: TV2

„Nem éreztem nehéznek a Párbajt, nem is izgultam, könnyebbnek éreztem, mint az előzőt. Amikor ott vagy bent és elkapsz egy fonalat, az nagyon jó, de ez most sajnos így jött ki” – mondta el Gelencsér Timinek a TV2 extra videójában András, aki azt hitte, nyerni fog.

„Vissza akarom majd nézni az adást, mert azt hittem, az a labda bekerült a lyukba, de aztán mégsem. Valahogy a föntiek nem akarták, hogy folytassam. Azt hittem, ha ezt a Párbajt megnyerem, eljutok a döntőig. Sajnos nem jött össze.”

András elmondta, hogy csapattársai véleményét mindig pozitívan fogadta, igyekezett megfogadni a tanácsaikat. Volt azonban valami, ami idegesítette, most a nézőknek el is árulta, mi volt ez.

„Mindig, amikor elmondták a véleményüket, próbáltam változtatni. Ez szerintem jól sikerült. Amikor egyszer-kétszer dühös voltam, és mondták, hogy engedjem el, kicsit rosszul esett, mert mindent megtettem, hadd legyek már dühös! Belőlem ez így jön ki, én is emberből vagyok. Mindenki másként kezeli ezeket a dolgokat” – fogalmazott.

András leginkább Krisztiánhoz került közel, vele a verseny eleje óta nagyon szoros viszonyban volt.

A TV2 videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?