SHOWBIZ

Kis Grófo esténként mesefilmeket néz, de tényleg ám!

Nyár óta egyetlen dal uralja a magyar bulikat, ami nem más, mint Kis Grófo Bulibárója. A sláger a mulatós sztár családját is megfertőzte.
  • Szerző: The_M

Kis Grófo ugyan még csak 22 éves, de már két kisfiú apukája. A gyerekei pedig nem kétséges, hogy kire ütöttek, hiszen a kissrácok otthon édesapjuk slágereit énekelik - ráadásul teli torokból.

Csakis a családomért csinálom ezt az egészet, és a kisfiaimért. Tehát egyértelmű, hogy ők lesznek az utódaim, hiszen már most kész előadóművész mindkettő! Ráadásul egy hamis hang nem sok, annyi sem jön ki a torkukon!

- így áradozik Laciról és Armandóról Kis Grófo. A srác, akinek a dalaira lassan egy éve őrülnek meg a legnagyobb hazai partikban és fesztiválokon. Mostantól pedig már a házibulik csúcspontja is lehet Grófo valamennyi slágere, hiszen az új Bulibáró lemez a hét elejétől kapható a boltokban.

A különleges mulatós válogatáson a nyár dala mellett olyan felejthetetlen bulifelvételek is helyet kaptak, mint a Mert a nézését meg a járását vagy éppen a Van két lovam című nóta. Egy pedig egészen biztos: Grófo tudja, mitől döglik a légy. Ugyanis nem csak a két kisfia, hanem a magyar labdarúgó-válogatott és a Star Wars rohamosztagosai is az ő dalaira buliznak.

Kis Grófo a jelek szerint elég hosszú időre beleírta magát a magyar popzene nagykönyvébe - mindennek ellenére azonban nem szeret azon gondolkodni, hogy igazi sztár lett-e. Legszívesebben ugyanis a két kisfiával ül otthon, és mesét néz a tévében. A három pasi legnagyobb kedvence pedig nem más, mint a Jégkorszak filmek.

 

És ezeket olvastad már?