SHOWBIZ

Ez nem semmi: nemzetközi díjat nyert Király Viktor

Az énekes képviselhette hazánkat vasárnap este Sevillában, az MTV EMA díjátadó gáláján, ahol rangos elismerést vehetett át.
  • Szerző: ripost

A legjobb hazai előadóművész kategóriában nyert díjat Király Viktor. Az énekes vasárnap este, Sevillában vehette át az MTV EMA nemzetközi elismerését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Viktor világsztárok között nézhette végig a gálát, majd ezután együtt bulizhatott a hírességekkel. Az énekes, akit menyasszonya, Anita kísért el a nagy eseményre, nagyon meghatódott az elismeréstől.

Fotó: Profimedia

„Best Hungarian act: Viktor Király 2019! El sem tudom mondani szavakban, hogy mit érzek! Hazavittük a díjat! Almaimban sem hittem volna, hogy egyszer MTV díjas leszek! Nagyon köszönöm hogy ennyien vagytok velem! Csak előre 2020-ban is!” - írta a videóhoz az énekes.

Best Hungarian act Viktor Király 2019 @mtvema else tudom mondani szavakban hogy mit érzek! Haza vittük a díjat! Almaimban se hittem volna hogy egyszer MTV díjas leszek! Nagyon köszönöm hogy ennyien vagytok velem! Csak előre 2020-ban is! Words cannot explain what I am feeling right now! Best Hungarian act at the @mtvema awards! Unbelievable! As a kid I dreamt of being here receiving an award and now a dream came true. Thank you all for supporting me on my journey! @mtvhungary köszönöm @anita_virag te meg a világ legjobb , lég türelmesebb, legszebb nő vagy az egész bolygón! Szeretlek #thankyou #kmmrecords and @magneoton For all the love and support !

A rajongók rendkívül büszkék kedvencükre, aki szerintük teljes mértékben megérdemelte a díjat, rengetegen gratuláltak neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?