SHOWBIZ

Kínzó fájdalmaktól szenved a TV2 gyönyörű sztárja

A sztárpáros a show-világ egyik legfélelmetesebb produkciójával készült a pénteki döntőre. Horváth Éva és Veréb Tamás öt méter magasan, kibiztosítás nélkül lóg majd egy a trapézon.
  • Szerző: bdf

Meglehetősen nyugtalan az utóbbi napokban Horváth Éva! Mióta tudja, hogy milyen produkcióval kell készülnie párjával, Veréb Tamással a Csak show és más semmi utolsó adásában.

Teljesen kimerültünk, lassan minden erőnk elfogy. Tele vagyok kék-zöld foltokkal, a zúzódások még hagyján, de feldagadtak a kezeim és a lábaim.

"Mindennap próbálunk, de azon gondolkoztam, hogy kellene egy nap szünetet tartani. Pihentetni kéne a sérüléseimet, de nincsen rá idő" - magyarázta a %%-nak Horváht Éva, aki hozzátette, kizárják az elméjükből a fájdalmat.

"Teljes mértékben átszellemülünk. Nem csúszhat hiba a produkcióba. Arra fókuszálunk, hogy nehogy baleset legyen belőle. Azt gondolom, a produkciónk méltó zárása lesz az elmúlt tíz hétnek" - folytatta a sztáranyuka, aki azt is elmondta, rengeteg szép élménnyel gazdagodott.

"El kell telnie legalább két hétnek, amíg leülepszik bennem minden. Hullafáradt vagyok, de biztosan hiányozni fog, mert sok mindent kipróbáltam és egy nagyon színes időszaka volt az életemnek. Nehéz lesz visszazökkenni a normális kerékvágásba" - magyarázta a lapunknak Éva, akitől heti partnere, Veréb Tomi vette át a szót.

A színész Évához hasonlóan megszenvedi a próbákat. A múlt heti felkészülés során csípődött be a háta, ami azóta sem javult. Még mindig gyógyszerekkel enyhíti a fájdalmait.

"Igyekszünk minden elemet megtanulni. Bízom benne, hogy segítenek majd a fájdalomcsillapítók. Mindenem fáj, ráadásul a lábaim is kiakadtak többször."

Azt gondolom, hogy a show-világ egyik leghátborzongatóbb produkcióját mutatjuk be a nézőknek.

"Örülök, ha fejben elég erős leszek, hogy megcsináljam" - mondta Veréb Tomi, aki hálás a csatornának, hogy részt vehetett a Csak show és más semmiben.

"A fájdalmaim miatt vegyesek az érzéseim, de maximálisan hálás és boldog vagyok, hogy szerepelhettem a műsorban. Amit ki akartam próbálni, arra mind volt lehetőségem a tíz hét alatt. Nincs bennem hiányérzet."

A %% napilap pénteki számából kiderül, hogy a többi versenyző miként élte meg ez elmúlt heteket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?