SHOWBIZ

Kikészült Cseke Katinka: Ezeket nem teheti meg túlsúlya miatt!

A TV2 sztárja mind párkapcsolati, mind pedig szakmai téren szenved a kilók miatt! Katinka próbál ezen nem stresszelni, de mégis ilyen típus!
  • Szerző: D.T.

Az Ázsia Expresszből búcsúzó Cseke Katinka számára valódi „szembesítőshow” volt a műsor, amióta hazajött és visszanézte magát, sokkal tisztábban lát önmagával kapcsolatban, és tudja, hogy miben szeretne mindenképpen megváltozni.

"Mondhatnám azt, hogy a hirtelen haragom az a tulajdonságom, aminek búcsút intenék, de azt nem akarom elengedni, mert színésznő és ember vagyok! A már-már beteges türelmetlenségtől elbúcsúznék viszont. Búcsút vennék még attól is, hogy sokszor nem hiszek magamban, és ez az út megint csak arra világított rá, hogy sokkal több van bennem, és sokkal többet bírok, mint amit én gondolok. Folyamatosan mérlegelem, hogy a testsúlyom mennyire befolyásolja az életemet, akár a férfiakkal, akár a szakmámmal kapcsolatban. Szeretném elengedni, hogy állandóan azt gondolom, ha én vékonyabb lennék, akkor több munkát kapnék... Tehát ezt az állandó és folyamatos hitetlenséget szeretném elengedni önmagammal kapcsolatban" – mondta Katinka, aki azt is elárulta, hogy mi az, ami viszont hiányzott Ázsiában az itthoni életéből.

"Amikor a lányom pár éves lett, akkor rájöttem, hogy ez így jó, ahogy van! Ma már el sem tudom képzelni, hogy nekem fiam van, és nem is szeretném. Úgy szokta mondani a barátnőm, hogy vannak dolgok, amiket az ember kidolgoz magából élete végéig, és van, ami bent reked, én ezt szerencsére kidolgoztam magamból" - folytatta Katinka a Blikknek, aki jelenleg egyedülálló édesanyaként neveli Pannát, de nyitott arra, hogy újra bekopogtasson az életébe a szerelem.

És ezeket olvastad már?