SHOWBIZ

Kiderült, ők az Exatlon második évadának Kihívói

Kemény ellenfeleket kaptak a Bajnokok. Mutatjuk, kik erősítik a kékek csapatát!
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Januártól újra szurkolhatunk kedvenceinknek, ugyanis visszatér az Exatlon Hungary! Az már korábban kiderült, hogy kik azok a világ- és olimpiai bajnok sportolók, akik a Bajnokok csapatát erősítik, most pedig arról is lehullt a lepel, kik kerültek a Kihívók közé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Besenyei Boglárka 14 évig versenyszerűen görkorcsolyázott és 3 évet atletizált. Élete legjobb élményei mind a sporthoz kapcsolódnak, és jellemzően a győzelemhez, de egyben a legrosszabb is, hiszen volt egy súlyos arcsérülés, ami megváltoztatta az életét, magabiztossága elszállt.

Cservenák Alexandra életében kiskora óta nagy szerepet játszik a mozgás. Nagyon sok sportot kipróbált, de végül a konditerem világa szippantotta be. Volt idő, amikor nem volt elégedett önmagával, ezért drasztikus változásokat szeretett volna.

„A győzelemért semmilyen kellemetlenség nem elviselhetetlen” – Krizsa Tímea világéletében képezte magát, hogy minél több szakmát elsajátítson. A véletlennek és a sorsnak köszönheti, hogy bejutott az Exatlonba. A rosszban is mindig meglátja a jót, és úgy érzi, az Exatlon az ő igazi útja.

Pap Dorka alig 18 éves, mégis úgy gondolja, korához képest határozott és magabiztos. Mindig is közel álltak hozzá a bonyolult akadálypályák, ezért azt érzi, az idősebbekkel is fel tudja venni a harcot. Szülei nem féltik, támogatják a sportolónőt.

Adu László Dániel az ország több nevelőközpontját is megjárta. Ismeri az apukáját és az anyukáját is, de nem tartják a kapcsolatot. A küzdősportot azért választotta, hogy ne bántsák őt az otthonban. Az Exatlonnal azt szeretné elérni, hogy nemrég született kisfiának soha ne kelljen átélnie azt, amit neki kellett. A fődíj nagy löketet adna ahhoz, hogy biztonságban tudja a családját anyagilag.

Flórián Sándor tűzoltó családból származik. Ő maga 4 évig űzte ezt a mesterséget, jelenleg kertész, alpinista favágó. 24 évig foglalkozott labdarúgással, voltak sikerei, de mindig szeretett volna igazi bajnok lenni. Azt reméli, hogy most az Exatlonnal ő is bajnok lehet. A focista bárhol megállta a helyét a világban, de úgy érzi, valami még mindig hiányzik.

Kriston Peti jelenleg személyi edzőként dolgozik, a testépítést több ok miatt választotta. Vendégként megfordult már nála Király Viktor, Majka, Takács Nikolas és Debreczeni Zita is. A sportoló szereti feszegetni a határait, és különféle helyzetekben kipróbálni magát. Az Exatlonnal népszerűsíteni szeretné a sportot és önmagát is.

Novák Zalán jelenleg funkcionális edzőként dolgozik, de sok éven át a Forma-1 volt a közege. Egész életében sportolt, de egyik sportágban sem volt elég jó és kitartó. Reméli, hogy most az Exatlonban kifizetődik a rengeteg befektetett munka.

címkék:
És ezeket olvastad már?