SHOWBIZ

Kiderült, ők a Fuss család, fuss! versenyzői

Palik László és az edzők bemutatták a versenyző csapatokat.
  • Szerző: RIPOST

Október 7-én startol a TV2 nagyszabású sport-reality-je, a Fuss család, fuss! A versenyben négy család küzd meg a 10 millió forintos fődíjért, edzőik pedig mindent megtesznek azért, hogy sikerre vihessék a csapatukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsor házigazdája, Palik László és az edzők, Tápai Szabina, Huszti Kata, Katus Attila és Bodó Imi hétfőn bemutatták a négy családot. A piros pólós Lőcziék mellett Lipőkék lilában, Buchingerék kékben, míg sárgában a Bencsik család áll a rajthoz. Palik László a -nak elárulta: alig várja, hogy végre a nézők is megismerhessék a versenyzőket.

„Az ötlet felvetésének a pillanatától kezdve az utolsó képkockáig, amit rögzítettünk, én ezt imádom! Minden egyes sejtje bennem mozog. Itt mindent lát majd a néző, fájdalmat, örömöt, bánatot, békét, haragot. Napi küzdelem van, szó szerint harc” – mondta lapunknak a műsorvezető.

Ada két fiával, Lamberttel és Larionnal, illetve férjével, Csabival jelentkezett a versenyre. Az édesanya kíváncsi volt arra, vajon miként érvényesül egy ilyen helyzetben a családja.

Kamillának komoly terve volt azzal, hogy jelentkezett a műsorba. Szerette volna, hogy családja minél jobban összekovácsolódjon, gyermekei, Ramon és Lili elfogadják a nevelőapjukat, Simit.

Buchingerék, Iván és Anita testvérpárként jelentkeztek a műsorba, akiket szerelmeik kísértek el. Míg Iván világbajnok ketrecharcos, addig Anita kedvese, Marián edzőként űzi a sportágat.

Katika három fiúval indult a megmérettetésen, aki rátermettségét szerette volna bizonyítani. Fia és unokaöccsei azonnal igent mondtak az ötletére, és mindenben támogatták.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?