SHOWBIZ

Kiderült, mire költenék a sztárok a lottó főnyereményét

A SzerencseSzombat mûsorvezetői elárulták, mit csinálnának, ha megnyernék az Ötöslottót.
  • Szerző: sv

A Szerencsejáték Zrt. műsorvezetői elárulták, mire költenék az Ötöslottó főnyereményét, a 3,240 milliárd forintot. Míg Mák Kata utazna, addig Marczali László egy kutyaotthont nyitna, de Kisót és Kovács Áront sem kell félteni a terveikkel kapcsolatban.

Mák Kata, a SzerencseSzombat műsorvezetője elárulta, ha nyerne, legszívesebben gyermekkorát élné át újra, természetesen kisfiával együtt, akit elvinne a legklasszabb vidámparkokba, legszebb állatkertekbe, de Disneyland sem maradna ki. Kata imád utazni, így a lottónyereményből egyik nagy álma is teljesülhetne, hogy eljusson Bora Borára vagy a Fidzsi-szigetekre.

Kovács Áron is alig várja az e heti sorsolást, annál is inkább, mivel a SzerencseSzombat műsorvezetői fogadtak egymás között, hogy melyikük lesz a házigazdája annak a sorsolásnak, amelyiken végre telitalálat születik. Áron azt is elárulta, hogy kevésbé jár lottózókba, inkább Okoslottózni szokott.

A SzerencseSzombat másik műsorvezetője, Kiso saját bevallása szerint mindent ugyanúgy csinálna, ahogy eddig, ugyanis nem tudja elképzelni az életét munka nélkül. Természetesen családját és közvetlen környezetét támogatná a megnyert összegből, illetve jótékony célokra is fordítaná azt.

Marczali László, a Hatoslottó műsorvezetője elárulta,  régóta dédelgetett álma, hogy elérhető áron, minőségi termékek előállításával foglalkozzon, amivel az ételallergiával és ételérzékenységgel küzdők mindennapjait segítené. Mindemellett Laci nagy kutyabarát, így egy kutyaotthont is szívesen létrehozna, hogy ne érezzék árvának magukat a kisállatok.