SHOWBIZ

Kiderült Meghan hercegné titka? Nem bízta a véletlenre a pasifogást

Már azelőtt határozott elképzelése volt arról, hogy milyen férfit szeretne, mielőtt megismerte Harry herceget. Kitálalt Meghan barátnője!
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, hogy már azelőtt is tisztában volt vele Meghan Markle, hogy egy híres brit férfira vágyik, mielőtt megismerte Harry herceget. A hercegné  barátnője különös dolgokat mondott...

Lizzie Cundy televíziós személyiség állítja, Meghan Markle annak idején őt kérte meg, hogy segítsen neki megtalálni az igazit egy híres brit férfi személyében - írja a Daily Mail. Meghan három évvel azelőtt mondta ezt barátnőjének, hogy megismerkedett második férjével, Harry herceggel.

„Dumálgattunk, amikor megkérdezte: ismerek-e híres férfiakat, hiszen ő szingli és nagyon szereti az angolokat. Azt mondtam neki, hogy menjünk el valahová, találjunk neki közösen egyet” – mesélte Lizzie Cundy, aki először egy Ashley Cole nevű focistát említett Meghannek.

Lizzie és Meghan ezután egy ideig még tartották a kapcsolatot, de amióta Meghan megismerte Harry herceget, elhidegültek egymástól. Lizzie arra gyanakszik, a hercegnének azt tanácsolták, hogy ne ápoljon barátságot azokkal, akik a médiában ismertek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?