SHOWBIZ

Kiderült, kik kapják Majka millióit!

Fergeteges koncertet ad vasárnap este a rapper és a 100 Tagú Cigányzenekar. A közös fellépés régóta érett már, és most bekövetkezett.
  • Szerző: ripost

Néhány nap alatt elkapkodták Majka és a 100 Tagú Cigányzenekar közös koncertjeire a jegyeket.

A bevétel jelentős részét Majka a Magyar Hospice alapítványnak ajánlotta fel, miután édesanyja betegsége révén tapasztalta, milyen fontos az alapítvány dolgozóinak segítsége a daganatos betegséggel küzdők számára.

A rapper és a zenekar pénteken adott koncertet a Budapest Kongresszusi Központban, amit vasárnap megismételnek.

"Ez már nagyon régóta érett, szerettünk volna valami olyasmit csinálni, ami különleges. A Magyar Hospice Alapítvánnyal már három éve kapcsolatban állok. Õk azok, akikkel már régóta próbálom felhívni a figyelmet arra, hogy az alapítvány micsoda munkát végez. Én sajnos érintett vagyok, mivel anya daganatos betegségben halt meg, és hozzá is jártak hospice-osok az utolsó időkben.

Olyan dolgot adnak az utolsó időkben azoknak, akiknek már nincs sok hátra, és a családtagoknak, amire minden érintettnek szüksége lenne.

Miután én már régóta kapcsolatban állok velük, adott volt, hogy az egyik előadás teljes bevételét elutaljuk nekik" - fogalmazott a TV2 riporterének Majka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?